3 sjove spil at spille på din fritid

sjove spil til fritiden

her har vi et spil kort, der virkelig er et fascinerende spil, der virkelig kan spilles når som helst når du vil. Dette spil bliver mere interessant, når du fortsat tilføjer kort. Flere kort mere spændende bliver spillet.
Dette er meget forskelligt fra reglerne, der udføres, mens du spiller solitaire. I dette spil behøver du ikke at forberede dig til det fundament, hvor du har brug for at placere dine kort i syv forskellige sektioner.
Her i dette spil skal du følge det weblignende mønster. Også for at være i dette spil og for at vinde behøver du bare at slå dette puslespil. Dette spil er virkelig udfordrende, og hvis du er ude af lager i mellem spillet, skal du bare tilføje en anden flok kort til din stak.

Strategien, der følges her

Når du spiller dette kortspil, skal du bare lave et mønster som en edderkop-web-formation. Sådan skal du placere kortet. Derfor er dette spil kendt som edderkop kabale.
Du skal forberede stakken med kort, men du skal forberede dig i faldende rækkefølge. Du er nødt til at fjerne alle bunker af kort, hvis du vil til dette spil, som virkelig er en udfordring.

Tre andre spil, som du kan spille i din fritid

Edderkop kabale spil Dette er også et fantastisk spil at spille, når du har brug for noget for at videregive din tid, og du bare er fri. Dette spil følger formatet, hvor der er hvert kort i stakken efter et skiftevis mønster for at danne den komplette stak. Det placerer rødt og derefter sort, og det fortsætter i hele kortet.
Scorpion solitaire-spil, hvor du kan spille spillet ved at danne en kolonne, der indeholder stakken med kort i faldende rækkefølge. Bliv ved med at flytte kortene, der er til stede i kolonnen, og fortsæt med det, indtil det første kort, du valgte, vender opad. Derefter skal du placere det pågældende kort i en anden søjle, hvor de er i bunden, og du har kortet med samme kulør.

Kabaler er det spil, hvor kortene skal placeres tilsvarende i en formation af syv kolonner, og derefter har hver søjle det samme antal kort, men kun et vender opad i hver kolonne.
Afslutningsvis er dette kortspil virkelig fascinerende og kan spilles i din fritid med venner og familie. Du kan prøve selv online solitaire spil.

Spil edderkop kabale gratis her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *