Derfor skal du fortælle godnathistorier til dine børn

Betydningen af ​​sengetidshistorier for dine børn.
Hvis du har børn, kender du de raserianfald, der kastes af dem, for at høre historier hver aften. Det er faktisk et godt tegn på, at dit barn er klar til at lære noget gennem disse historier. Mange forskere hævder, at det er meget vigtigt at fortælle en slags moralske historier til børnene. Hvis dit barn ikke hører dig, tildeles denne pligt overfor bedsteforældre eller deres søskende. Hvis du beder om at fortælle historier om sengetid til dine børn hver aften, giver dette indlæg relevante svar. Alderen mellem 5 og 12 år er meget vigtig, og de kan forstå tingene hurtigt.

Årsager til sengetidshistorier for børn om natten

Børn bliver støbt til mennesker kun baseret på deres barndom. De har en enorm indflydelse på samfundet i fremtiden og det børnemiljø, hvor de vokser, betyder noget. Du skal vide, at menneskers adfærd i dag er meget påvirket af deres fortid, især barndom. Det, de ser, hører og oplever i disse dage, strukturerer en stor fremtid fremover. Følgende er de vigtige grunde til, at du bør fortælle sengetidshistorier til dine børn om natten

Tildeling: Det er en god vane at tilbringe en halv time hver dag, når du fortæller historier og har en kvalitetstid med dine børn. Denne vane får dig til at føle dig afslappet og aflede dig fra dit livs stress. Dette hjælper også børnene med at vokse intellektuelt. Hvis du var en travl forælder, er det meget vanskeligt for børnene at blive knyttet og binde til dig i deres teenagers alder.

Kommunikations- og kreative evner: Fortællingen med moral vil hjælpe med at tænke dem kreativt. Nogle af begivenhederne i historien kan få dem til at tænke og skabe en alternativ afslutning. Dette hjælper dem til at tænke logisk og kreativt, hvilket vil gøre dem til et stort intellekt i fremtiden.

Forbedring af fantasi: Hvis du fortæller dine børn historier om fantasier i deres tidlige dage, er der større chancer for at få dem til at forestille sig mange ting. Den fantasifulde evne kan låse flere hemmeligheder op, og de kan blive en stor opfinder af ting. Fantasi er den færdighed, vi har en tendens til at mangle, når vi bliver ældre. Denne praksis kan få dem til at forblive unge og fantasifulde, selvom de bliver gamle.

Inspiration: At høre historier baseret på historie, moral og god opførsel vil hjælpe dem til at få inspiration. Dette vil også hjælpe dem med at segmentere gode og dårlige ting tidligere i livet. Det resulterer i at forme et barn på en bedre måde end at udsætte sig for uønskede ting på Internettet.

Forøgelse af koncentrationsniveauer: Øvelsen af ​​at høre historier på en engagerende måde vil helt sikkert forbedre deres koncentrationsevner. Fokus på én ting vil blive forbedret, hvilket også vil hjælpe dem til at være opmærksomme på skolen og nemt lære nye ting.

Det er meget gavnligt for børn at høre historier før sengetid. Sørg for at fortælle dem nyttige lektioner og koncepter om deres historier, så de kan få visdom snarere nogle fantasifulde ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *