Få ideer til at afprøve nye ting i natureren 

kompas i skov

Vi har nok alle fået fortalt på et eller andet tidspunkt, at det er godt med noget frisk luft. Vi har derfor i flere år klædt os på i alt slags vejr, og bevæget os udenfor. Alt sammen for at komme ud i den friske luft og få renset tankerne. Det er dog noget, som voksne glemmer lidt mere end børn. Måske er det fordi mange voksne mangler inspiration til, hvad man kan foretage sig ude i naturen. Der er her samlet en oversigt over forskellige anderledes ting, man kan lave i naturen. 

Orinteringsløb – find vej i skoven

Orinteringsløb sætter gang i både krop og din stedssans. Her får du nemlig et kort, over forskellige poster som du så skal finde. Posterne er blevet gemt over et areal, og det gælder så om at være den hurtigeste til at finde posterne. Det kræver at man kan finde ud af at læse et kort, ellers så kan man lære det. Det er en god aktivitet med en masse konkurrennce. Aktiviteten kan både gøres alene, men kan også gøres i hold. 

Luftgeværet – Få adrenalinen om med at skyde 

En anden lidt anderledes aktivitet er luftgeværet. Det kan måske for nogle virke en smule farligt. Det er derfor en god ide at få hjælp fra en, som har prøvet det før. Med et luftgevær kan man mange sjove ting. Man kan blandt andet stille en masse dåser op, som det så gælder om at ramme. Man kan også skyde efter lerduer. Dette er dog lidt svære, da det kræver en maskine, samt en vis erfaring. Luftgeværet er en sjov aktivitet, hvor adrenalinen kan mærkes. Det er derfor en aktivitet for dem, som elsker fart over feltet. 

Vær kreativ i skoven 

Skoven kan byde på mange ting. Den er nemlig også en stor plads med masser af kreativitet. Så er du den kreative type, så gælder det bare om at få taget dine tegne ting med ud. Der er nemlig rigtig mange ting i skoven, hvor man kan udfolde sin kreativitet. Men kan blandt andet finde en masse forskellige sten, i forskellige størrelser og former. Dem kan man så tegner alverdens mønstre på. Det er en sjov lille aktivitet. Derudover kan man finde en masse forskellige blade. Med dem kan man male på den ene side, og så på et stykke papir putte dem på. På den måde får du et anderledes og naturligt billede, som du så kan gemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *